Letartóztatták Christian Bale-t

2008.07.22. 18:22
Letartóztatták Christian Bale brit filmszínészt, A sötét lovag című Batman-folytatás sztárját, jelentette kedden a People.

Bale ellen édesanyja és nővére tett feljelentést hétfőn, mert a színész állítólag bántalmazta őket. Az ügy a Scotland Yard londoni irodájához került, s az illetékesek kedden akarták kérdőre vonni a sztárt, hogy ő is elmondja, mi történt vasárnap este a Dorchester Hotelben.

A People azt írta, hogy a 34 éves színész a szállodában rátámadt 61 éves anyjára és 40 éves nővérére. A kihallgatás azért késlekedett, mert a rendőrök tekintettel voltak arra, hogy hétfőn este tartották Londonban Bale A sötét lovag című akciófilmjének európai premierjét - tudta meg a The Sun című brit bulvárlap.

A People úgy értesült a rendőrségi szóvivőtől, hogy idézésre egy 34 éves férfi jelent meg kedden reggel egy London központjában lévő őrsön, ahol őrizetbe vették. A cikk írója magyarázatul hozzáfűzte, hogy Angliában ez a megszokott eljárás egy lehetséges bűnügy gyanúsítottjával szemben. Az őrizetesek nevét pedig a vádemelés előtt nem hozzák nyilvánosságra. Egyelőre sem a 34 éves színész, sem képviselői nem kommentálták a történteket.

Bale-nek mindenesetre csütörtökön jelenése lenne, mert a rendkívül sikeresen indult akciófilm spanyol díszbemutatójára várják Barcelonába.