Boba Fett cigányzene mellett vacsorázott

2005.05.07. 18:41
Péntek délután - több hónapos szervezőmunka eredményeként - megérkezett Jeremy Bulloch és felesége Budapestre. A brit színész a IV. Átjáró Nap díszvendégeként utazott Magyarországra - tájékoztatták a szervezők az Indexet.
Ahogy arról már beszámoltunk, Magyarországra látogat Boba Fett, a galaxis hírhedt fejvadásza, azaz Jeremy Bulloch színész. A londoni gép péntek délután 16.20-kor landolt Ferihegyen. A IV. Átjáró Nap szervezőinek tájékoztatása szerint Jeremy és Maureen Bulloch egy, a Feneketlen-tó melletti szállodában szállt meg.

IV. Átjáró Nap

Este hat órától Bodrogi Bence Péter, a Magyar Csillagok Háborúja Klub Egyesület vezetője egyeztette a hétvégét a színésszel. Ezután Boba Fettet és feleségét vacsorázni vitték a Gellérthegyen található Búsuló Juhász étterembe, ahol élő cigányzene várta őket.

A vacsora alatti beszélgetésből többek között az is kiderült, hogy a Star Wars-univerzum rettegett fejvadásza a sport és a komolyzene világában is van olyan jártas, mint a csillagközi incidensekben. A vacsora után egy Boba Fett-rajz jelezte a színész elégedettségét az étterem vendégkönyvében.

Szombat kora délután a Bulloch-házaspár találkozott Grosics Gyulával, az Aranycsapat kapusával. Holnap, azaz vasárnap vár minden érdeklődőt az Átjáró Napon, a Millenáris Parkban, ahol 15 órakor kezdődik előadása, majd az előtérben dedikálja a róla készült képeket és Boba Fett relikviákat.

A IV. Átjáró Nap - tudományos-fantasztikus találkozó május 8-án, vasárnap delelőtt 10 órától kezdődik a Millenáris Park Átriumában.