Ikrek lesznek a Bond-lányok

2007.05.18. 09:37
Az egyéves koruk óta színészetből élő Olsen-ikrek lesznek az új Bond-lányok a Bond 22-ben a kiszivárogtatott információk szerint.

Hollywood legismertebb ikerpárja, a gyerekszínészként feltűnt, jelenleg húszéves Mary-Kate és Ashley Olsen kapja a Bond-lányok szerepét, állítja a Janet Charlton's Hollywood celeblap. Az utóbbi években drog- és anorexiaproblémákkal küzdő Mary-Kate és testvére az első ikrek lennének a titkosügynök életében.

Még nem írták alá a szerződést, de hollywoodi pletykák szerint a producerek már belementek abba a kikötésükbe is, hogy az ikreknek ne kelljen meztelenkedniük, se szexjelenetben részt venniük. A tervek szerint az Olsen-lányok segítenének Daniel Craignek, hogy legyőzze a Vészhelyzet Dr. Kovacsát alakító Goran Visnjicet, aki a stáblistán még nem végleges szereplőként szerepel.


Ursula Andress testében a lányok.
Forrás: janetcharltonshollywood.com

Az ikrek egész életüket a kamerák előtt élték, mivel még kisbabaként kerültek be a nálunk Bír-lak címmel futó sorozatba, amiben 1987-től egészen 1995-ig szerepeltek. Ezért a sorozatért kapták meg a "Legjobb 3 év alatti színész"-nek járó díjat. Hollywood megérezte a bennük rejlő lehetőségeket, ezért több gyerek- és ifjúsági filmben szerepeltették őket. Az utóbbi években főleg botrányaikról lehet hallani, és arról, hogy megplasztikáztatnák az orrukat, illetve, hogy a szereplésből összegyűlt nagy vagyonukat producerként költik.

A 22. Bond-epizódot a Risico című novellából készítik, ami az 1960-as For Your Eyes Only kötetben jelent meg. A filmet Roger Mitchell rendezi, az alaptörténetet és néhány karaktert már felhasználtak az 1981-es For Your Eyes Onlyban, amit nálunk Szigorúan bizalmas címen mutattak be. A Roger Moore alakította James Bondot egy szupertitikos high-tech eszköz visszaszerzésére küldik, ami a britek egyik hajója elsüllyedésekor kerül egy görög sziget környékére. Az ATAC nevű csodafegyvert az oroszok is meg akarják szerezni. A 22. Bond-filmet 2008. májusában szeretnék bemutatni, száz évvel azután, hogy Ian Fleming megszületett.