Jolie miatt csúszik a Sin City 2

2006.03.17. 16:55
Az újabb Sin City filmadaptáció év elejére tervezett forgatása Angelina Jolie terhessége miatt csúszik. A színésznő a hírek szerint Avát alakítja majd, a film hősnőjét.
"A Sin City 2 forgatását elhalasztották, mert Robert Rodrigez Angelinát szeretné látni a főszerepben - nyilatkozta a Sci Fi Wire-nek Rosario Dawson az expresszív képregényfilmben Gailt, a kurvák főnökét alakító színésznő .- És mivel Angelina terhes, ezért a munkák csak a szülése után kezdődhetnek." Mint Dawson elmondta, a rendezőnek Angelina Jolie álmai hősnője.

Ájtatos kurva

A mozgóképes Sin City 2 Frank Miller két ponyvanoir füzetét dolgozza fel, a Lost Lonely and Lethalt és a Dame to Kill Fort. Utóbbi Ölni tudnál érte címmel nálunk is megjelent magyarul a március 5-ei képregényfesztiválon. Frank Miller 1991-ben kezdte írni Basin City bűnös városának 13 részes krónikáját, a filmes adaptációt pedig Robert Rodrigez rendezővel közösen jegyzi. Az első Sin City sztárjai közül sokan visszatérnek, köztük Clive Owen, Mickey Rourke, Jessica Alba és Brittany Murphy.

A rajongók információi szerint Rodrigez nem kisebb feladatot szán Angelinának, mint Dwight (Clive Owen) régi szerelme, Ava szerepét. Az Ölni tudnál érte hősnője klasszikus femme fatale: csábító külsejével, az ártatlanság álcáját viselve manipulálja a férfiakat. Manu istennőként dicsőíti, Dwight szerint viszont csak egy ájtatos kurva.

El-nem-jegyzési gyűrű

Angelina Jolie gyermeke júniusban fog megszületni, addigra valószínűleg hivatalosan is bejelentik, hogy melyik szerepet osztják az újdonsült kismamára. Jolie jelenleg két örökbe fogadott gyerekével, Zaharával és Maddox-szal, és az apai örömök elé néző Brad Pitt-tel él egy párizsi lakásban.

Miután egy brit magazin által végzett Valentin-napi felmérésen a két filmszínész lett az eszményi pár, március elején a bulvárlapok arról cikkeztek, hogy Angeline és Brad titokban öszeházasodtak. A People magazin nemrég alapos elemzést közölt a pár titokzatos el-nem-jegyzési gyűrűiről, Brad Pitt sajátját jobb kezének középső ujján hordja, a gyűrű párja pedig Jolie gyűrűsujjáról a hüvelykujjára vándorolt át.