Hajnalka
-1 °C
15 °C

Johnny Depp kirúgta a rendezőjét

2006.06.16. 12:11
Kapcsolódó cikkek (1)
Kiszállt a Shantaram című Johnny Depp főszereplésével készülő film munkálataiból Peter Weir rendező, adta hírül a Variety. A drogos akciófilm főszereplője mellett az egyik producer is Johnny Depp, aki a hírek szerint többször is összekülönbözött a rendezővel.

"Peter Weir azért távozott a filmből, mert az elképzelései a megvalósításról nem egyeztek meg sem a stúdió, sem a producerek koncepciójával" - nyilatkozta a filmet gyártó Warner Bros. szóvivője. A nevük elhallgatását kérő stábtagok szerint ez valójában azt jelenti, hogy a Truman show és a Kapitány és katona rendezője nem jött ki Johnny Depp-pel.

A filmben Depp egy ausztrál heroinistát alakít, aki megszökik egy igen szigorúan őrzött börtönből. Előbb orvosként szélhámoskodik Indiában, majd fegyverkereskedő lesz, aki a megszálló orosz csapatok ellen harcol Afganisztánban.

A Warner egyelőre tárgyal az új rendező személyéről, de a stúdió nyilatkozata szerint a 2007 tavaszára tervezett forgatás nem került veszélybe. Jelenleg a film helyszíneinek kiválasztása folyik Indiában, Spanyolországban és Angliában.

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!