Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Horrorfilm remake-jén dolgozik Damon és Affleck

2005.04.05. 15:09
Chris Moore producer Ben Affleckkel és Matt Damonnal együttműködve rendezi majd meg első filmjét, a nagysikerű 1975-ös horrorfilm, a Race with the Devil remake-jét.

Az eredeti, 20th Century Fox által forgalmazott horrorfilm két párról szól, akik Colorado hegyei közé utaznak síelni és kerékpározni, ám útjuk során egy szörnyű, sátánista áldozatmutatás szemtanúi lesznek. Amikor azonban segítségül hívják a helyi hatóságot, a bizonyítékok, a szertartás nyomai titokzatosan eltűnnek. Folytatni akarják üdülésüket, ám fokozatosan rá kell jönniük, hogy egy szekta üldözi őket.

Az 1975-ös változatban Loretta Swit és a korábbi kultuszfilm, a Szelíd motorosok sztárja, Peter Fonda szerepelt.

Másoktól tanulja a szakmát

A feldolgozás a Regency Enterprises gyártásában készül majd, a forgatókönyvet Drew McWeeny és Scott Swan írja. A rendező Chris Moore korábban már dolgozott együtt Matt Damonnal és Ben Affleckkel, a két színész által alapított cég, a Live Planet produkciós vállalkozás keretein belül. Moore olyan alkotásoknak volt producere, mint az Amerikai pite-sorozat egyes részei, a szintén a Damon-Affleck páros által létrehozott Project Greenlight vállalkozás filmjei, a Kéjutazás, valamint a két színész számára a világhír kezdetét jelentő Good Will Hunting.

Chris Moore négy évnyi tervezgetés után kezdett rendezői karrierjébe. "Az a fajta ember vagyok, aki másoktól tanulja el a szakmát, és én életem során bizony számos tapasztalt és kevésbé tapasztalt rendezővel találkoztam már - mondta Moore. - Azért kerültem a filmes világba, hogy történeteket meséljek el, márpedig a rendezés szerintem alapvetően erről szól. És úgy érzem, elég tapasztalatom van már ahhoz, hogy jó és igényes munkát hozzak létre."

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.