Árpád
-1 °C
9 °C

Dobó Kata főszerepben, a film provokatív és amerikai

2006.04.05. 20:12
Kapcsolódó cikkek (1)
Dobó Kata a Madness Is Catching című amerikai kalandfilmben kapott főszerepet. A Siddhartha herceg életéről szóló moziban keresi majd a lelkét.
Siddhartha herceg életörténetét követi a Madness Is Catching című film, ami az IMDb moziadatbázisra pár hete felkerülő ismertetés szerint egy provokatív, szókimondó mozi lesz az emberi lélek rejtelmeiről, arról, hogy mennyire kivánkozik a békére. Dobó Kata Andreát alakítja, a női főszereplőt.

A 32 éves színésznő az Éretlenek című sorozatban tűnt fel, majd Koltai Róbert filmjeiben, a Miniszter félrelépben és az Ámbár tanárúrban. Az Európa Expressz után 1999-ben Hollywoodba költözött Andrew Vajna producer élettársaként. A tengerentúlon szerepelt epizódszerepekben, mint az Elemi Ösztön 2 (ahol pincérnőt alakít néhány másodpercig), a Rollerball és a 15 perc hírnév című Robert de Niro-film, majd itthon láthattuk ismét főszerepben, a Csak szex és más semmiben.

A Madness Is Catching című amerikai film forgatókönyvét Michelle Wong írja, de ha megnézzük a film rendezőjét, kiderül, hogy az Egyesült Államokban élő filmes is magyar. Csaba Lucas reklámfilmjével a 2004-es Cannes-i reklámfilmfesztiválon, The Stephan Lugosi Story című mozijával a 2004-es Tribecai függetlenfilmfesztiválon szerepelt. Legutóbb az Afrika Bamabaataa együttesnek készített videóklipet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.