Natália
-3 °C
8 °C

Dobó Kata spermavadászatba keveredhet

2005.05.09. 13:30
A Hollywoodban élő színésznő a héten írhatja alá a Csak szex és más semmi vígjáték egyik főszerepéről szóló szerződését Budapesten. A film egy spermadonor utáni hajszáról szól, színházi közegben. Partnere Csányi Sándor és Schell Judit lenne, rendező a Londonban végzett elsőfilmes Goda Krisztina.
Goda Krisztina Csak szex és más semmi című filmjének előkészületei beindulhatnak, ha Dobó Kata is aláírja a szerződést az egyik főszerepre: "A héten dönti el, hogy vállalja-e - mondta az Indexnek Kálomista Gábor, a film producere. - Jó úton haladunk" - tette hozzá. "Én azt gondolom, Kata szereti ezt a könyvet" - vélekedett a Londonban végzett leendő elsőfilmes rendező, Goda Krisztina, aki a forgatókönyv társszerzője is egyben.

Dobó Kata A jelenleg Budapesten tartózkodó, Hollywoodban élő Dobó, aki az 1997-es A miniszter félrelép és az 1999-es Európa Expressz című magyar filmek főszereplője volt, egyelőre nem nyilatkozik a terveiről. Az IMDb adatbázisban mindenesetre már az ő neve is szerepel a Csak szex és más semmi című film stáblistáján.

Szerelmi vígjáték rengeteg komikummal

Goda Krisztina a filmről annyit árult el, hogy "ez egy színházi közegben játszódó szerelmi vígjáték, rengeteg komikus bonyodalommal".

A történet szerint a főszereplő egy harmincas nő, aki csalódott a férfiakban, és már csak egy spermadonort keres, hogy teherbe essen. Schell Judit alakítja a "csalódott harmincas színházi dramaturgot", Csányi Sándor az "ígéretes vidéki színészt" és Dobó Kata lenne a harmadik: a "szintén harmincas színésznő, az ország leghíresebb színésznője". A Dobó Katának felkínált szerepről egyelőre többet nem árult el Goda, mert ez lesz a film "egyik nagy meglepetése".

Lépcsőzetes támogatás

Kálomista Gábor elmondta, már egyszer kapott 40 millió forint állami támogatást a film három éve, de a második lépcsőt, az újabb 40 milliót csak idén ítélték meg, így eddig várniuk kellett a komolyabb előkészületekkel. "Magyarországon ez a gond az állami támogatással, hogy apránként kapják meg a rendezők a pénzt, ami nem tesz jót a filmnek" - mondta erről a rendező.

A producer elmondása szerint most már jól állnak, a film 250 milliós költségvetésének kilencven százaléka összeállt. Kálomista még elmondta: a Csak szex és más semmi munkálatai június elején kezdődnek, a forgatás hat hétig tart Budapesten és környékén, és a film decemberben akár mozikba is kerülhet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.