Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Farrell: 'Nem érdekel Bond'

2004.11.09. 16:47
Colin Farrellt nem hatotta meg Pierce Brosnan múlt heti nyilatkozata, miszerint ő lehetne a következő James Bond.
Egy, a Reuters-nek adott vasárnapi interjúban Farrellt legújabb filmjéről, az Oliver Stone rendezésében készült Nagy Sándor, a hódítóról kérdezték.

Szóba került Pierce Brosnan múlt heti nyilatkozata is, miszerint a huszonhét éves színész lenne a legmegfelelőbb a következő 007-es történet főszerepére, mivel a négy legutóbbi Bond-film sztárja szerint Farrell "mindenki mást lepipálna".

Nem érdekli

A hízelgő vélemény ellenére a fiatal színész megrökönyödött arra a felvetésre, hogy ő lehetne a filmtörténet hatodik 007-es ügynöke. Farrell elmondta, hogy megdöbbent, amikor a sajtóból értesült Brosnan javaslatáról és azt is hozzátette, akár vaskos ír akcentusát is bevetné, hogy összezavarja a sima modorú angol titkosügynök rajongóit.

#alt#
Farrell Nagy Sándor szerepében
"A sajtó felkapta a hírt, hogy én leszek a következő James Bond, de egy szó sem igaz az egészből. Nem hiszem, hogy vállalnám, nem érdekel a dolog. Valaki olyat kéne találniuk, aki szóba sem jött eddig a nagy találgatásban" - jelentette ki Farrell.

A színész következő filmjének, a Nagy Sándor, a hódítónak a premierje november végén lesz az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig december 9-én mutatják be. Nem volt egyszerű munka; Farrell a bokáját és a csuklóját is eltörte a Thaiföldön forgatott csatajelenetek során.

Nincs utód

Hónapok óta heves találgatások folynak az utód személyéről; Brosnan ekkor jelentette be, hogy nem vállal több Bond-filmet. Az ötvenkét éves színész 2002-ben forgatta le negyedik és egyben utolsó filmjét a titkosügynök szerepében, a Halj meg máskor!-t.

A következő Bond-filmet 2006-ra tervezik, a főszereplő személyéről azonban még mindig nem döntöttek. Az első 007-es film, a Dr. No óta eltelt 42 év alatt a szmokingos karakter majdnem 4 milliárd dollárt hozott a filmeseknek.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!