Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Magyarországon forgatják a Marvin Gaye-filmet

2006.02.10. 10:01
Játékfilmet forgatnak a saját apja által, 1984-ben meggyilkolt soulénekes utolsó éveiről. A tervek szerint a mozi részben Magyarországon készülne.
A Sexual Healing munkacímet viselő mozit független producerek készítik, a filmet a Hollywood Reporter szerint itthon és Németországban forgatják. Az eddig kevéssé ismert író-rendező Lauren Goodman szerint Marvin Gaye nemcsak "generációjának hangja, hanem egyenesen a szívverése" volt.

#alt#
Marvin Gaye
A rendező úgy véli az énekest soha nem ismerték el igazán, ezért szeretne filmet készíteni róla.

"Marvinnak voltak hibái, gyarlóságai, ám ha mikrofont ragadott, isteni kegyelemben részesítette hallgatóságát" - indokolta a döntését.

Felügyelőből soulénekes

A főszerepet az RTL-en Law and Order címen futó Esküdt ellenségek-sorozat Ed Green felügyelője, Jesse L. Martin alakítja. Martin régóta szerette volna eljátszani Gayt.

Az alkotással folytatódhat az olyan, közelmúltban készült sikeres zenészfilmek sora, mint a Ray Charles életét feldolgozó Ray, és a Johnny Cashről készült A nyughatatlan.

#alt#
Jesse L. Martin
Gaye drogproblémái és a Motown kiadóval folytatott csatározásai miatt költözött az Egyesült Államokból Európába. Az áttelepülés jót tett neki: elkészíthette nagy visszatérő albumát, a Midnight Love-ot. Ezen a korongon szerepel legnagyobb sikere, a Sexual Healing is.

Ezek után visszaköltözött a szüleihez, ahol közvetlenül a negyvenötödik születésnapja előtt, 1984-ben id. Marvin egy vita hevében lelőtte.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.