Cinit imádják a zombik az Anettka-filmben

2007.08.28. 14:20
Anettka és Bea asszony együtt húzzák az igát egy bulvárlap "show-rovatában", Fekete Terminátor Pákó nekiesik Csala Zsuzsának, Cini leribancozza Kiszel Tündét. Nézzen meg néhány kedélyes bulvárjelenetet a huszonhárom éves Gerencsér Tamás Holnap történt című filmjéből, aminek a trailere nálunk látható először.

"Itt a helyszínen csak döbbent arcokat látni" - indít egy könnyed bulvárfordulattal az Anettka műhelyében megfogant Holnap történt trailerében a Cini halálát közvetítő híradós. De több érdekesség is nyakunkba zuhan a négy perc alatt: Az előzetesben Rezső kioktatja Anettkát, Bea asszony sórovatozza a show-rovatot, Anettka pedig eldarálja a bulvárújságírás arspoeticáját: "az embrek kváncsiak és én szretném klégiteni az ő kváncsiságukat."

De valami még hiányzik: a több mint egymillió forintba kerülő főjelenet, amiben Győzike rendőrautója megpördül, majd felrobban. Erre a két héttel ezelőttre beígért forgatási napra még az Index is bejelentkezett, bár akkor még Pettkó András MDF-es képviselő lett volna a szenvedő alany.

"A robbantás felvétele azért csúszott, mert Győzike elutazott, és addig nem érkezett meg az engedély - magyarázta a fiatal rendező. - Most még a kocsira kell egy fényhíd, meg be kell csövezni. Ez azt jelenti, hogy egy belső vázat kap az autó, hogy aki benne ül, ne haljon meg." Na ilyen volt Kurt Russelnek Tarantino Grindhouse-ában. És hogy miért Győzike lett Pettkó helyett? "Győzikét nem akarta elengedi az RTL Klub. Mikor a csatorna mégis megenyhült, Pettkó a filmben szereplő bulvárlap főszerkesztőjévé lépett elő" - magyarázta a rendező.

Kiszel Tünde bevállaltan ízléstelen videóklipjét jegyző Gerencsér Tamás rendező az előzetes alapján az eddig kijelölt csapásirányban folytatja a rendezői munkát, rengeteg celebet zsúfol össze a Budapest TV színvonalát magabiztosan hozó videóban.

A trailerből kiderül, hogy Cinit imádják a zombik

Győzike híján eddig azt csodálhatjuk meg, hogyan dolgozik össze az újságírónak állt Bea asszony és Anettka a "show-rovatban", majd Kiszel Tünde és Zalatnay Cini borul a medencébe egy enyhe ribancozás után. Kedvencünk az az idős asszony, aki Cini rajongójaként zombis testarttással nyújta kezét a művésznő felé, miközben az arcáról sugárzik a filmezés öröme.

Cini vérbe fagyva.Katt!

Ebben a verzióban még Cini megint meglovagolja Ihos Józsefet, a szebb napokat látott Csala Zsuzsa pedig "Terminátor, gyere, gyere!" felkiáltással csábítja az ágyába Feket Pákót. Értékeltük azt a megoldást, ahogy a trailer vége felé füstfelhők kíséretében beúszik a képbe néhány főszereplő neve, miközben egy náthás férfihang beolvassa a formaságokat.

"Arra törekedtem, hogy sok szereplő megszólaljon benne, és a történetet kicsit más szemszögből mutassa be, mint ahogy a filmben lesz - mutatja be az egy nap alatt összevágott előzetest Gerencsér. - Igyekeztem, hogy ne legyen lelőve túl sok poén, de azért felkeltse az érdeklődést. Amikor Kiszel Tünde azt kiabálja, hogy "Szégyelld magad!", az azért került bele, mert az volt a legnézettebb Fókusz-adás, amiben Tünde Kondor Csabát üldözte, és ezt kiáltozta utána. Ha valaki követi a bulvársajtót, akkor sok hasonló apróságra ráismerhet a filmben" - mondta a rendező, aki bár hangoztatja, hogy nem botrányt csinálni tanultak Anettka médiaiskolájában, úgy került be a köztudatba, hogy ő volt Kiszel Tünde állítólagos exének az állítólagos exe.