Connery kiszállt az Indy 4-ből

2007.06.08. 11:00
Nem tér vissza az Indiana Jones 4-ben Sean Connery, így egyelőre apa nélkül maradt a kincsvadász. Karen Allenről, aki Indy szerelmét játszotta, még nincs hír. A Steven Spielberg rendezésében készülő mozi stábjához John Hurt csatlakozott.

Bár a szerepét megírták, végül elutasította a visszatérést a hetvenhat éves Sean Connery, aki az 1989-es harmadik részben játszotta Indiana Jones apját. "Ha valamiért hajlandó lettem volna visszatérni a vászonra, az egy Indiana Jones-film - olvasható a nyugdíjba vonult színész nyilatkozata a hivatalos sajtóközleményben. - A fiamhoz viszont lenne pár tanácsom: Ragaszkodj hozzá, hogy az állatok legyenek digitálisak, a sziklák alacsonyak, és mindig legyen nálad az ostorod, ha meg akarsz lépni a vezető kaszkadőr elől."

Az Elefántember csatlakozott


Jones professzor 89-ben

Az Indiana Jones 4 stábjához csatlakozott viszont a hetvenhat éves skót színésznél tíz évvel fiatalabb John Hurt, de arról nincs hír, hogy Az elefántember főszereplője a negyedik filmben kit játszik. Mellette Harrison Ford, Cate Blanchett és Indy fia szerepében Shia LaBeouf megjelenésére biztosan számíthatunk. Karen Allen visszatérését továbbra sem erősítette meg a stúdió. Indy gyerekének anyja először az Indiana Jones és az Elveszett frigyláda fosztogatóiban szerepelt.

A 2008-ra beharangozott negyedik Indy-film rendezője Steven Spielberg, aki a produceri feladatokon George Lucasszal osztozik. Bár a történetet titokban tartják, és még címet sem adtak a folytatásnak, néhány részlet azért már kiszivárgott. A kalandor régésznek és fiának orosz ügynökökkel kell majd megküzdenie egy titkos ufóbázison a Chud.com szerint.