Brutálisan meggyilkolták Jennifer Hudson anyját és bátyját

2008.10.25. 06:37
Az Oscar-díjas színésznő édesanyját és bátyját pénteken találták meg chicagói otthonukban holtan. Jennifer Hudson rokonait agyonlőtték. A rendőrség egyelőre még keresi a színésznő unokaöccsét, aki szintén a lakásban tartózkodott.

Monique Bond, rendőrségi szóvivő szerint a haláleset hátterében családon belüli erőszak állhat, ugyanis a házban nem volt jele erőszakos behatolásnak, írja az AP. A 29 éves férfi és az 57 éves nő boncolása folyamatban van. A most rendelkezésre álló információk szerint egy családtag érkezett a házba, ahol a nappaliban megtalálta a lelőtt asszonyt, a hálószobában pedig a férfit.

Jennifer Hudson az édesanyjával (Northfoto)

„Nyomozás folyik Jennifer édesanyja, Darnell Donerson és bátyja, Jason Hudson megölése ügyében. További információt egyelőre nem tudunk adni, a család azt kéri, tartsák tiszteletben magánéletüket”, fogalmaz Lisa Kasteler, a színésznő szóvivője. A hatóságok keresik a hétéves Julian Kinget, aki Darnell Donerson unokája és köröznek egy 1994-es fehér Chevrolet Suburbant is.

A kétszeres gyilkossággal Jennifer Hudson sógorát, William Balfourt gyanúsítják, akit le is tartóztattak néhány órával az áldozatok megtalálása után. A 27 éves férfi eddig hét évet töltött börtönben gyilkossági kísérletért, és autólopásért, Jennifer Julia nevű nővérének a férje volt korábban, de már nem éltek együtt. A hétéves kisfiú, Julia fia nem volt vele, továbbra sem találják.

Jennifer Hudson az amerikai Megasztár, az American Idol című műsorban alapozta meg fényes karrierjét 2004-ben, egy tavalyi interjúban édesanyjának köszönte meg, hogy bátorította a tehetségkutató versenyben. 2007-es filmjével, a Dreamgirls-szel 29 különböző elismerést gyűjtött be, köztük a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is. A beszédében nagymamájának köszönte a díjat, aki ugyanilyen tehetséges volt, csak nem kapott bizonyítási lehetőséget. Színésznői karrierje 2008-ban is folytatódott, hisz szerepet kapott a Szex és New York mozifilmben, sőt, az egyik betétdalt is ő adhatta elő, ami az All Dressed in Love címet kapta.

2008. szeptember 30-án megjelent első nagylemeze is Jennifer Hudson címmel. Az első dal, a Spotlight hamar a rádiók kedvence lett, az album a második helyen állt az amerikai sikerlistákon. Elvileg hétfőn Los Angeles-ben, a Hollywood Awards díjátadón kellene részt vennie a The Secret Life of Bees című film szereplőjeként.