Perlik a Mission: Impossible 3-at

2006.03.30. 17:36
Egy súlyosan megégett kaszkadőr keresetet nyújtott be szerdán a Paramount Pictures és Tom Cruise produkciós cége ellen, mert szerinte felelősek a Mission: Impossible 3 forgatásán bekövetkezett balesetéért, írja a Reuters.
Steven Wheatley kaszkadőr feleségével együtt nyújtotta be a keresetet a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon a Paramount Pictures és Tom Cruise produkciós cége ellen "gondatlanságra és egyéb okokra" hivatkozva, olyanokra "amelyek előidézték a június 6-ai balesetet".


Klikk a képre!
Wheatley azt állítja, hogy a forgatás alatt "hirtelen, minden előzetes figyelmeztetés nélkül" a jelenethez szükséges pirotechnikai eszközök felrobbantak.

A tűz teljesen beborította a kaszkadőrt, minek következtében testének 60 százaléka megégett. Wheatley többek között azzal vádolja az alpereseket, hogy nem volt a közelben tűzoltó készülék, amellyel elolthatták volna.

A Paramount és Tom Cruise produkciós cégének képviselői csak egy közleményt adtak ki: "nem nyilatkozunk egy folyamatban levő bírósági eljárással kapcsolatban."