Judit
-2 °C
8 °C

Oláh Ibolya vagánykodik az új Kern-filmben

2006.08.03. 14:02
Oláh Ibolya főszereplésével készítene zenés játékfilmet Kern András rendező, de a forgatáshoz szükséges 250 millió forint még hiányzik.

"Nem az életéről szól, hanem Oláh Ibolya életének motívumai alapján írtuk a forgatókönyvet közösen Pataki Évával, főleg az árvaházi időszakból, vagánykodásaiból és jelleméből" - mondta az Indexnek Kern András színész-rendező. Pataki Éva forgatókönyvíró a Sztacsatellában már dolgozott együtt Kernnel, legutóbb Mészáros Márta Temetetlen halott című filmjében működött közre.

Oláh Ibolya

"Az előkészületek már elkezdődtek, tavasszal szeretnénk elkezdeni a forgatást, de még nincsen meg a szükséges pénz hozzá"- tette hozzá Kern. A Színes Bulvár Lap információja szerint a film 250 millió forintba kerülne.

Kern legutóbb a Csudafilmben vett részt, mint főszereplő és mint forgatókönyvíró, és ebben a filmben is eljátszaná a főszerepet is. Kern alapvetően az Oláh Ibolya főszereplésével készülő történetet is közönségfilmnek szánja, amiben "felhasználják" a Megasztár énekesnőjének élettörténetét. "Ibolyával hosszú beszélgetéseink voltak, ezalapján született a könyv" - tette még hozzá.

És hogy neki mi lesz a szerepe? "Egy idős táncdalénekest játszom, aki a rádiónál dolgozik, és korábban volt néhány nagy slágere, de jelenleg egy külvárosi étteremben bárzongorista. Itt ismerkedik meg vele az Oláh Ibolya által megformált fiatal énekesnő, aki megkéri, tanítsa őt énekelni - foglalta össze Kern a történetet, majd optimista befejezést sugallva hozzátette: "A kezdeti veszekedések után segíteni fog neki a bárzongorista" - Kern András.

Losonczi Gábor producer nem kívánt válaszolni kérdéseinkre, és mint elmondta, "az egész nagyon képlékeny még".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!