Nézze meg a végső King Kong-trélert magyarul!

2005.11.10. 17:24
Csak az Indexen: sejtelmes arab példabeszéd, szinkronizált sikolyok, tébolyultan hörgő majom. Töltse le az Indexról az exkluzív magyarnyelvű előzetest!

A film utómunkálatain még ezekben a percekben is dolgoznak a WETA szakemberei Új-Zélandon, de a csaknem háromórás szuperprodukció legteljesebb, szinkronizált előzetesét már most megnézheti csak itt, az Indexen.

A magyarnyelvű tréler ezekkel a baljós komorságú, ünnepélyes szavakkal indul: "És ím a szörnyeteg a szépség arcára nézett. És ettől meghunyászkodott. És attól a naptól kezdve, a szörnyetegnel vége volt." A rendező Peter Jackson ezzel is lerója tiszteletét az 1933-as ős-King Kong előtt, ami ugyanezzel a régi arab példabeszédből vett részlettel kezdődött.

King Kong
Klikk a képre!

A szépség természetesen Naomi Watts, akit az új King Kongban most először hallhatunk magyar nyelven megszólalni: az eddig bemutatott szinkronizált trélerben ugyanis a színésznő eredeti hangon sikoltozott szorult helyzetében. Watts most Gubás Gabi hangján Ann Darrow-t, az óriásmajom szerelmét játssza, aki pénztelen varietészínésznőként vállalja el a filmes munkát a Koponya-szigeten.

Az új előzetesben láthatjuk, ahogy a stáb megérkezik a szigetre, ahol egyre borzalmasabb dolgok történnek velük. Adrian Brody-t Széles Tamás szinkronizálja, ő kérdezi aggódva a megszállott rendezőt (Jack Black - Háda János), vajon mit láthatott, ki rabolta el Annt.

A dzsungeles, dinoszauruszos jelenetek után New Yorkra vált a majdnem háromperces tréler, ahol a világ nyolcadik csodájának kikiáltott King Kong garázdálkodik: autókat hajigál és rémisztően üvölt az ég és a felhőkarcolók felé. Az óriásmajom természetesen ebben a változatban is felmászik az épület tornyára, és onnan próbálja levadászni a rá lövöldöző repülőket. "Ne!" - kiáltja Gubás Gabi, mert félti King Kongot, hiszen a lány ebben a verzióban is komolyan kötődik hozzá.

A filmet december 14-étől vetítik a mozik világszerte.