Natália
-3 °C
8 °C

Oroszlán Szonjával forgat Christopher Lambert

2005.03.10. 15:54
Elkezdődött Christhoper Lambert új filmje, a Day of Wrath (A harag napja) forgatása Budapesten. A világszerte ismert színész hat hétig forgat Magyarországon, a munkálatok már meg is kezdődtek. Az Index információja szerint Oroszlán csütörtökön írta alá a szerződést, a filmben Lambert felesége lesz.
A film magyar-angol-spanyol koprodukcióban készül. Az alkotás teljes kreatív stábja - a rendező kivételével - magyar, beleértve az operatőrt, díszlet, illetve jelmeztervezőt.

A színészválogatás csak nemrégiben fejeződött be, így végre összeállt a teljes szereplőlista. Az Index információja szerint Oroszlán Szonja és Gryllus Dorka csütörtökön írta alá a szerződést a szerepre. Gryllus és Oroszlán is hamarosan munkához lát Adrian Rudomin elsőfilmes rendező irányításával.

A két színésznő jeleneteit egyelőre még nem kezdték el forgatni, de mindketten komolyabb szerepet alakítanak majd, a Blikk információja szerint Oroszlán Szonja Christopher Lambert feleségét játssza.

A harag napja műfaja akcióthriller, a sztori a XVI. században játszódik. Az alaptörténet szerint Lambert a törvény őreként sorozatgyilkosságok után nyomoz, és munkája során saját szeretteit is veszélybe sodorja.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.