Oroszlán Szonjával forgat Christopher Lambert

2005.03.10. 15:54
Elkezdődött Christhoper Lambert új filmje, a Day of Wrath (A harag napja) forgatása Budapesten. A világszerte ismert színész hat hétig forgat Magyarországon, a munkálatok már meg is kezdődtek. Az Index információja szerint Oroszlán csütörtökön írta alá a szerződést, a filmben Lambert felesége lesz.
A film magyar-angol-spanyol koprodukcióban készül. Az alkotás teljes kreatív stábja - a rendező kivételével - magyar, beleértve az operatőrt, díszlet, illetve jelmeztervezőt.

A színészválogatás csak nemrégiben fejeződött be, így végre összeállt a teljes szereplőlista. Az Index információja szerint Oroszlán Szonja és Gryllus Dorka csütörtökön írta alá a szerződést a szerepre. Gryllus és Oroszlán is hamarosan munkához lát Adrian Rudomin elsőfilmes rendező irányításával.

A két színésznő jeleneteit egyelőre még nem kezdték el forgatni, de mindketten komolyabb szerepet alakítanak majd, a Blikk információja szerint Oroszlán Szonja Christopher Lambert feleségét játssza.

A harag napja műfaja akcióthriller, a sztori a XVI. században játszódik. Az alaptörténet szerint Lambert a törvény őreként sorozatgyilkosságok után nyomoz, és munkája során saját szeretteit is veszélybe sodorja.