Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Nusika új partnere James Caan

2006.02.13. 15:07
Kapcsolódó cikkek (1)
Gáti Kati januárban még csokoládészósszal a nyakában mentette meg kisfiát a Strong Medicine című kórházsorozatban, most a Las Vegas című kaszinó mindennapjairól készült szériában orosz varrónőt alakít.
Az NBC csatornán 2003 óta futó tévésorozat egy Las Vegas-i kaszinóban játszódik, főszereplői a biztonsági szolgálat munkatársai lesznek. A főnök szerepében az Oscar-jelölt James Caan látható.

A Sose halunk meg egykori Nusikája Galina nevű orosz varrónőt kelti majd életre a március végén adásba kerülő 65. epizódban. Miután egy százezer dolláros ruha nyomtalanul eltűnik, a hölgy lesz az egyik fő gyanúsított. Kati a héten forgatja majd a jeleneteit. Bár Las Vegasban játszódik a film, a felvételek egy hatalmas Los Angelesi stúdióban készülnek.

Bár még csak február van, ez már a harmadik sorozat, amiben a színésznő idén felbukkant. Először a 24 című akciósorozat néhány részében villant fel, mint az orosz elnök felesége.

A másik széria a Strong Medicine című kórházsorozat, melynek január 22-i fejezetében jutott igen fontos szerephez a színésznő. Egy kórházi recepcióst keltett életre, aki a terroristaveszély közepén akar visszajutni az épületben rekedt hat éves kisfiához, ahova csak szennyvízcsatornákon át vezet az út. Katit és a sorozat főszereplőjét, Josh Coxxt csokoládészósz, zabpehely és hideg víz keverékével zúdították le minden felvétel előtt.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.