Lecsúsztak a csöcsös csajok

2006.08.19. 00:23
Míg a Sandra Bullock-féle amerikai romantikus mozi vezeti a listát a budapesti mozikban, a westernlányok rosszul szerepeltek.
A Ház a tónál premierje első hetén 30 ezer nézőt vonzott. A Féktelelenül párosára, Keanu Reeves és Sandra Bullockra alapozott film idén ezzel a nyolcadik legjobb kezdést produkálta.


Klikk a képre!
22 ezer nézővel tartja második helyét a világ leglustább macskájának visszatérése. Ezzel a Garfield 2 átlépte az 50 millió forintos bevételi határt. Harmadik A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse, ami 20 ezer nézővel már túljutott a 200 millió forinton. Negyedik még mindig a Túl a sövényen animációsfilm, 9 ezer néző volt kíváncsi Bruce Willis mosómedvés alakítására.

A várakozásokkal ellentétben csak ötödik helyen debütált a Luc Besson-féle Las Bandidas, ami Salma Hayek és Penelope Cruz rengő melleivel operál. Hatodik a Halálos iramban: Tokiói hajsza, a hetedik helyen a Szakíts, ha bírsz áll. A Verdák animációs mozi még mindig a nyolcadik.

A Thank You for Smoking 2504 nézővel a kilencedik lett, ami egy amerikai függetlenfilmtől jó teljesítmény. A lista utolsó helyét a 16 utca tartja az öregedő rendőrt alakító Bruce Willis-szel.