Madonna újabb Guy Ritchie-filmben

2004.12.14. 12:10
Az énekesnő a Revolver című moziban tűnik fel legközelebb, Jason Statham és Ray Liotta oldalán.
A készülő filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a címe Revolver és főleg London a helyszín. A történet főhőse Jake Green, a szerencsejátékos, aki valamilyen csoda folytán mindig nyer. Jake egy nap persze túl sokat nyer valakitől, aki ellen veszítenie kellett volna, és halálos veszélybe sodródik.

Guy Ritchie
Guy Ritchie és Madonna

Most már a két főszereplő is biztosnak tűnik, az egyik Ritchie állandó színésze, Jason Statham, a másik az amerikai Ray Liotta.

A szakmai oldalakon azt is tudni vélik, Luc Besson a Revolver egyik producere. Októberben már arról is megjelentek híradások, hogy a forgatás megkezdődött Man szigetén.

A Mirror most azt közölte, hogy a rendező előző közös filmjük hatalmas bukása ellenére Madonnát is beveszi az új projektbe, mi több, titokban már le is forgatták az énekesnő jeleneteit a szigeten.

A Mirror forrása szerint "mindenki tudja, hogy amit Madonna akar, előbb-utóbb meg is szerzi. Imádja a filmeket és imád filmekben szerepelni." A névtelenül nyilatkozó bennfentes azt is elmondta, hogy Madonna nagy csodálója férje művészetének.

A rendező is kiállt a színészként eddig kevés elismerést szerző popsztár mellett. Első közös fimjük, a Hullámhegy (Swept Away) bukása után Ritchie így nyilatkozott az Oxfordi Egyetem lapjának:

"Kitaposták a belünket. Pedig még mindig azt mondom, jó film. Nem értem, miért húzták le ennyire."

Az Ananova egy másik "bennfentesre" hivatkozva hozzáteszi, hogy jobb is, ha Ritchie titokban tartja, hogy újra feleségével forgat, különben a szakma jó előre leírhatja a Revolvert. Ha fel is vették azokat a titokzatos jeleneteket, még mindig nem biztos, hogy benne is maradnak a kész filmben - magyarázta a cikkíró.