Natália
-3 °C
8 °C

Leharapta az orrát a Sin City miatt

2005.07.19. 16:30
Kapcsolódó cikkek (1)
Az Associated Press jelentése szerint Bathurstben, a Sydney-től kétszáz kilométerre lévő városban két ausztrál néző a moziból kifelé jövet összeveszett a Sin City-n és a vita hevében egyikük leharapta a másik orra hegyét.
A rendőrség jelentésében az áll, hogy két mozilátogató a vasárnap esti vetítés után szólalkozott össze. A 19 éves sértettet azonnal kórházba szállították, ahol egy gyors sebészeti beavatkozással visszaillesztették a leharapott porcdarabot.

Cameron Lindsay a Bathursti Rendőrkapitányság nyomozója az AP-nek elmondta, hogy a két moziba járó a Sin City érdemein kezdett el vitatkozni. Frank Miller képregényíró sötét, kegyetlen világából Robert Rodriguez (Az invázium, Alkonyattól pirkadatig) készített filmet. Rodriguez olyannyira meg akarta őrizni a Miller-könyvek eredeti hangulatát, hogy meghívta a szerzőt is társrendezőnek.

A filmet sikerrel vetítették itthon is, a kritikusok dicsérték egyedi látványvilágát, az Index kritikusa szerint "erőszakos, szexista, sablonos és hosszú, őszinteségével mégis mélyebbre mar, mint az idei filmtermésből eddig bármi." Volt olyan amerikai kritikus azonban, mint pédául a Boston Herald szakírója, aki úgy vélte, a film öncélú erőszakossága inkább riasztó, mint lenyűgöző.

"Azon tört ki a veszekedés, hogy jó vagy rossz film-e a Sin City" - nyilatkozta Lindsay nyomozó. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőt.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.