Szerelmi háromszög a Pókemberben

2006.01.20. 11:17
Tárgyalások folynak A falu főszereplőjéként befutott Bryce Dallas Howarddal, hogy a Pókember 3-ban Peter Parker új szerelme legyen. A többi színésszel már aláírták a szerződést, és januárban ezt is megkötik, írja a Hollywood Reporter.
A harmadik részben Bryce Dallas Howard Peter Parker szerelmét Gwen Stacyt alakítaná, aki Pókember középiskolai szerelme és egyben első barátnője volt az eredeti történet szerint, és aki a Csodálatos Pókember képregény 121. részében meghal a piros kék-mezes hős és a Zöld manó küzdelme végén.

#alt#
Bryce Dallas Howard és a Zöld Manót alakító Willem Dafoe a Manderlayben
A mozi első két részében Gwen Stacy figuráját a forgatókönyvírók összemosták Parker későbbi szerelmével, Mary Jane Watson modellel, akit Kirsten Dunst alakított, és akinek a Pókember című filmben az életét is megkímélték. Most viszont mindkét lány szerepelni fog a harmadik részben.

Bár a Columbia titokban tartja a forgatókönyv részleteit, az már biztos, hogy a felállás egy szerelmi háromszög lesz, és a szokványos hollywoodi befejezésben Pókembernek az eredeti történettel ellentétben most sem hal meg egy barátnője sem.

A többi szerződést már aláírták. Tobey Maguire marad a főszereplő, Kirsten Dunst mellett a barátját játszó James Franco is visszatér, Thomas Haden Church, akit a Kerülőutakért Oscarra is jelöltek, a gonosz Homokembert alakítja, Topher Grace pedig Venom lesz, a földönkívüli testrabló. Ezt a részt is Sam Raimi rendezi és jövő nyáron mutatják be a mozik.

Bryce Dallas Howardot, M. Night Shyamalan A falu című thrillerjének vak lányát alakító színésznőt legutóbb Lars Von Trier Manderlay című filmjében láthattuk a magyar mozikban. M. Night Shyamalan következő filmjének a Lady in the Waternek is ő lesz a főszereplője.