Emőke
8 °C
19 °C

A szőrös pasik is rávertek Paris Hiltonra

2006.10.02. 15:01
Kapcsolódó cikkek (1)
A mozinézők jelentős része csak a minimál erotika miatt fizeti ki a mozijegyet, hogy lássák, hogyan gyilkolták meg a vetkőzése után Paris Hiltont vagy hogy esett az oszlop mellé Jamie Lee Curtis. Ezúttal a movies.com listáját mutatjuk be mindenidők nyolc legjobb vetkőzésével. Kérjük mozirajongó olvasóinkat, írják meg a fórumba, hogy Önök szerint ki vetkőzött a legizgalmasabban és/vagy a legbotrányosabban a magyar filmekben!

Az amerikai lista győztese az angol iparváros hat önjelölt sztriptíztáncosa az Alul semmi című filmből. Ők nem kevesebbet vettek a fejükbe, mint azt, hogy őszinte vetkőzésük alatt mindent megmutatnak magukból, beleértve petyhüdt izmokat, sörhast és tokát, de a lényeget egy rendőrsapkával eltakarják. A második helyre Jamie Lee Curtis került be a Két tűz között című Arnold Scwarzenegger-filmben előadott vetkőzésével. A kaliforniai kormányzó vígjátékos korszakában bámulja a negyvenkörüli Curtis kidolgozott izomzatát, ami a fekete minidressz alól bukkan elő. Mindezt Bíró Icásan mogorva stílusú előadásban.


Klikk!

"You can leave your hat on"- énekelte Joe Cocker whiskey-vel és dohánnyal karcolt hangján a 9 és ½ hétben, miközben Kim Basinger a Mickey Rourke-nak rögtönzött vetkőzésével írta be magát a filmtörténetbe. Később Basinger Oscar-díjat kapott a Szigorúan bizalmasban nyújtott alakításáért, de ebben a filmjében hiába ring csodálatosan a csípője az áttetsző megvilágításban, ezzel itt csak a harmadik.

XXL

Negyedikként Salma Hayek bizonyította, mennyire jó nő, mielőtt bajszos festőt alakított volna a Fridában. Kevin Smith Dogma című katolikus komédiájában pajkos diáklányként veti le azt a csúf iskoladresszt. A Showgirls annak ellenére borzalmasat bukott, hogy minden percben vetkőznek, és hogy az a tanulság, hogy a boldoguláshoz a szereposztó díványokon át vezet az út. Elizabeth Berkley színésznő bebizonyította, nem mindenki lesz sztár Hollywoodban, aki megmutatja testét egy Joe Eszterhas-filmben.

Hatodik helyre az Amerikai Pite került, aminek farokközpontú világában Jason Biggs szabadult meg minden ruhájától. A szüzesség elvesztése fáradságos, megalázó és forró, tanulhatta meg egy felnövekvő generáció a filmből egy életre.


Kattintson!

A futottak még

Az amerikaiaknál Demi Moore klasszikus jelenete a hetedik a Sztriptíz című filmből, amiben a főszereplő Demi Moore teste. Ugye emlékszünk: ahhoz, hogy gyerekét megmentse, Deminek el kellett lejtenie egy táncot a a vazelincowboy (Burt Reynolds) hajóján. A lista végén kullog a Viasztestekben debütáló Paris Hilton. Azért sorzáró, mert nem a klasszikus, neten terjedő pornófilmjét vetítik a mozikban. Hilton ezúttal visszafogottan, egy bugyiban mutatkozik, majd megölik a vásznon.

Több híres sztár vetkőzése kimaradt, így például Julia Roberts testdublőrös szexjelenetei a Micsoda nőben, Liv Tyler - Pinknek is ihletet adó - erotikus autómosása az Érzéki csalódásban vagy a Sakáltanya oszlop körül is csavarodó lányaié.

Magyarok!

A magyar filmek is bővelkednek ruha nélküli színészekben és színésznőkben. A Miniszter félrelépben Dobó Kata még alig szólal meg, de egy buta kilincs lerántja a melltartóját, majd Kamarás Iván kacsint a mellizmaival. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar vígjátéka, a Csak szex és más semmi nyitójelenetében Schell Judit ugrál egy szál bugyiban erkélyről-erkélyre az Opera mellett. A híres jelenetek között említhetjük még Pogány Juditot, aki a Csinibabában BKV-ellenőrként veti le a nagymamabugyiját.

Írja meg a fórumba, Önnek mik a legemlékezetesebb vetkőzős jelenetei a magyar filmtörténelemből, hogy aztán együtt rangsorolhassunk! (Filmcímet is kérünk, sőt, ha tehetik, ne csak leírást, hanem képet, vagy screenshotot is küldjenek.)

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.