Szappanoperahős az új Superman?

2004.10.19. 10:36
Brandon Routh személyéről állítólag már döntött a rendező, a Warner Bros. nem nyilatkozik.
Az interneten keringő hírek szerint a következő, 2006-ra tervezett Superman-film főszerepére egy gyakorlatilag ismeretlen színészt, a Music Television Undressed című szappanoperájának volt sztárját szemelték ki.

Szerencsés jelmez

A LatinoReview.com biztosra veszi, hogy Bryan Singer rendező a huszonöt éves Brandon Routh-t választotta ki Superman szerepére. Singer korábban már utalt rá, hogy a szerencsés kiválasztott nem a hírességek közül fog kikerülni. Az oldal egy fotót is közöl Routh-ról, amint Halloweenkor éppen Superman-jelmezben pózol.

Brandon Routh
Brandon Routh Superman-jelmezben
Forrás: LatinoReview.com

A véletlen egybeesések itt nem érnek véget: a LatinoReview kiemeli, hogy az iowai származású színész éppen október 9-én ünnepelte 25. születésnapját; ugyanazon a napon, amikor a kilenc éve tolószékhez kötött Christopher Reeve, az "igazi" Superman, szívszélhűdést kapott és kómába esett. Reeve másnap hunyt el, ötvenkét évet élt.

No comment

A Warner Bros. stúdió, a következő Superman-film gyártója, nem erősítette meg a híreket, de nem is tagadta, hogy esetleg Routh játszaná a legendás szerepet. Korábban egy másik weboldal, a Superman-V.com arról adott hírt, hogy Routh már akkor részt vett egy próbafelvételen, amikor még úgy volt, a filmet McG, a Charlie angyalai rendezője jegyzi majd. Ezen a válogatáson állítólag hat színész jelent meg, köztük volt a Roswell című sci-fi sorozat sztárja, Jason Behr is.

Routh az MTV-szappanoperán kívül szerepelt a Will & Grace egyik részében, és az ABC csatorna egyik műsorában is feltűnt egy rövid időre. Egy népszerű mozis oldal, az Ain't It Cool News szerint a Warner Christopher Reeve halála miatt, kegyeletből nem sieti el az új Superman bejelentését.