Rámásztak a rajongók Sharon Stone-ra

2006.03.20. 18:40
Sharon Stone autójára másztak a rajongók egy közlekedési lámpánál Los Angelesben, mondta el a Newsweeknek adott interjújában a színésznő. Nem véletlen. Megkezdte világkörüli útját az Elemi ösztön 2. A héten Londonban és Rómában is volt premier, mindkettőn megjelent Stone és új filmbeli partnere, David Morrissey.
"Megálltam egy közlekedési lámpánál és rámásztak az autómra" - idézett fel a jégcsákánnyal küzdő szexbálvány megtestesítője egy múlt heti esetet a Newsweeknek adott interjújában, ami március 27-én jelenik meg. Sharon Stone azt is bevallotta, hogy egy éve nem is randizik, csak hogy kiheverje azt a tengernyi traumát, amit az okozott, hogy az udvarlói rendszeresen összekeverték Catherine Tramell-lel.

Ártatlan vagy sorozatgyilkos

Nézze meg a képeket!

A film első része 1992-ben jelent meg Michael Douglas és Sharon Stone főszereplésével. Douglast egy detektív szerepében láthattuk, aki egy szexuális indíttatású sorozatgyilkosságban nyomozott, melyek elsőszámú gyanúsítottja volt Catherine Tramell írónő.

A folytatás Londonban játszódik, ahol az írónőt ismét meggyanúsítják. A film nyitójelenetében rejtélyes körülmények között vízbe fullad egy ismert sportoló, akit az egykori futballista, Stan Collymore alakít. A Scotland Yard a pszichiáter Glasst (David Morrissey) is bevonja a nyomozásba, hogy megállapítsa az írónő beszámíthatóságát. A férfi, csakúgy mint elődje, nem tud ellenállni a nő csábításának.

Morrissey-t állítólag maga Sharon Stone választotta ki olyan sztárokat visszautasítva, mint például Benjamin Bratt, Kurt Russell és Pierce Brosnan. Stone indoklása szerint Morrissey "vicces, tehetséges és szexi".

Provokatív?

A 48 éves színésznő elmondta "szabályosan megremegett", amikor partnerét meztelenül látta. Bár a thriller második részében több meztelen és provokatív jelenetet ígérnek, az igazi meztelen jelenetek nagyrészét csak a szintén 2006-ban megjelenő rendezői változatban láthatjuk, árnyalta a képet interjúban a színésznő.

Stone szerint a márciusban mozikba kerülő film mindenesetre bebizonyítja, hogy a negyven feletti nők is lehetnek még szexik és kívánatosak, és nem kell őket leírni. "Szerintem ez Európában teljesen másképp van. Elég csak végig menni az utcán, és emlékeztetnek rá, hogy nő vagy" - mondta és hozzátette: "Amerikában hajlunk arra, hogy negyven felett lemondjunk a nőkről. Pedig pont ez az a kor, amikor a nő a legérdekesebb. A szexualitás más, vonzóbb formát önt."

Életüket kockáztatták

A főszereplőnő visszautasította a dublőr használatát a veszélyes jelenetekben (bár a híresztelések szerint az intim jelenetekben nem), az előbbi hajszál híján az életébe került, ugyanis a film nyitó jelenetében Stone cipőjének sarka beleakadt a víz alá merült autóba.

A színésznő elmondta, hogy a vele játszó Stan Collymore-ral maximálisan egymásra voltak utalva a nem éppen kockázatmentes jelenetben. "Felelősek voltunk egymásért, hogy az a jelenet jól sikerüljön, és szó szerint túléljük azt a veszélyes mutatványt."

A film április 6-án kerül a magyar mozikba.