Little Jack lesz a Kis Vuk

2008.09.24. 17:32
Készül a A Fox's Tale Gát György rendezésében, nagy sztárokkal, írja a Variety.

Gát György neve mellett az IMDb adatbázisban nemcsak a 2008-as Kis Vuk szerepel, hanem a szintén 2008-as évszámmal jelölt Fox's Tale című produkció is. "Freddie Highmore csatlakozik a Bill Nighy, Miranda Richardson, Phil Davis és Sienna Miller-alkotta csapathoz" - írta a Variety.

"A Charlie és a csokigyár fiatal színésze Little Jack hangját adja majd, aki gondtalanul él az erdőben, amíg el nem fogják, hogy az apjával együtt (Phil Davis) egy cirkuszban dolgoztassák." A Kis Vukhoz kísértetiesen hasonlító forgatókönyvet Dóka Péterrel jegyzi Gát György, aki rendezőként és társproducerként is szerepel a stábistában.

Ha csak arról van szó, hogy a 3d-s rajzfilmhez a szinkront két nyelven is elkészítik, ahogy Gát György régebben nyilatkozta az Indexnek a tervről, ahhoz a szabályok szerint nem készülhetne két külön produkciót jegyző adatlap az IMDb-n. Ahogy Szabó István Csodálatos Júliája is az eredeti nyelven, Being Juliaként szerepel a nemzetközi adatbázison.

A Kis Vuk magyar rendező-producerét elértük, de nem nyilatkozott most erről az Indexnek. Bill Chamberlain, az angol koproducer pedig csak annyit igazolt titkárnőjén keresztül, hogy ez a terv náluk van a Parallel Picturesnél.