Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Film készül a Warcraftból

2006.05.12. 12:39
A Batman: Kezdődik! és a Superman visszatér gyártója filmesíti meg a legnépszerűbb online játekot, adta hírül a FilmStew.com. A Legendary Pictures a játékot fejlesztő Blizzard Entertainmenttel közösen készíti a filmet.

A World of Warcraft a legnépszerűbb online szerepjátékok közé tartozik, jelenleg több mint hatmillió felhasználó fizet havi 15 dollárt a közös játékélményért. A játékban az emberek és az orkok háborújának menetét alakíthatjuk, on-line több ezer másik játékossal együtt. Az igen részletesen kidolgozott játék sikerét az egyszerű kezelhetőségnek és a felhasználói szabadságnak köszönheti.

A rajongók többsége nem vár túl sokat a filmváltozattól, annak ellenére sem, hogy a játékot fejlesztő Blizzard cég is részt vesz a film munkálataiban.

"Nagyon fogunk figyelni a filmváltozat elkészítésénél az eredeti játék hangulatára és világára. Úgy fogunk eljárni, mintha egy bestsellert, egy sikeres könyvet adaptálnánk: maximálisan tiszteletben tartjuk az eredeti mű esszenciáját és motívumait, de mindezt lefordítjuk egy másik médium nyelvére" - nyilatkozta a Legendary Pictures szóvívője.

A Warner Bros leányvállalataként működő Legendary Pictures-nek jó érzéke van a sikeres, "védjegynek" számító franchise-okhoz: Batmant (Batman: Kezdődik!) és Supermant (Superman visszatér) is felhasználták már korábbi projektjeikben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.