Vérciki verekedés Bridget Jonesért

Index
2004.10.19. 17:10
Előzetes felmérések szerint a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!-ben látható a "legbénább filmes verekedés", melyet Hugh Grant és Colin Firth egy szökőkútban produkál. "A harcművészetet a gyerekkorunkból idéztük fel" - tudta meg a UIP Colin Firth-től, akivel Hugh Grant is egyetértett.

"Igaziból bunyóztunk, és azért annyira hiteles a jelenet, mert egyikünk sem tud verekedni - mondta Hugh Grant. - És azt sem kellett megjátszanunk, hogy fájdalmat okozunk egymásnak. Colinnal nem vagyunk már fiatal emberek: nekem a hátam fáj, neki meg a csípője, ezért én nem tudok rendesen hajolni, vagy ha igen, akkor nagyon fáj, ő viszont megsínyli, ha amúgy legényesen combon rúgják. Ezt a részt egyébként novemberben forgattuk, piszok hideg volt, ezért a szökőkút mellett volt egy felfújható medence tele forró vízzel, ebben ücsörögtünk két felvétel között."

"Olyanok voltunk, mint két ovis - mondta Colin Firth. - Ennek az az oka, hogy én utoljára vagy hat éves koromban verekedtem a játszótéren, és szerintem Hugh is, ezért a harcművészetet a gyerekkorunkból idéztük fel. Meg hát eleve ha két yuippie-t egymásnak löknek, hogy verekedjen, abból nem sülhet ki más, csak amit mi produkáltunk."