Paris Hilton az év legrosszabb színésznője

2009.02.22. 12:11 Módosítva: 2009.02.22. 12:13
Mike Myers vígjátéka, a "Love Guru" kapta idén a legtöbb Arany Málna-díjat a szombat esti, Los Angeles-i díjátadón. Immár 29 éve hagyományosan az Oscar-gála előestéjén jelentik be, és adnak át Arany Málnát a legrosszabb filmeknek.

A "Love Guru" kapta a legrosszabb filmnek, a legrosszabb színésznek és a legrosszabb forgatókönyvnek járó Arany Málnát. A díj egyébként egy aranyszínű spray-vel lefújt málnát ábrázol, és alig ér öt dollárt (1200 forint).

Három "elismerést" kapott Paris Hilton: a hotellánc örökösnő két filmben is szerepelt tavaly, az alkotások azonban hatalmas bukások voltak a mozipénztáraknál. A "The Hottie and the Nottie"-ban nyújtott alakításért övé lett a legrosszabb színésznő és a legrosszabb filmes páros, a "Repo: The Genetic Opera" című horrormusical-ért pedig a legrosszabb női mellékszereplő Arany Málnája.

A német Uwe Boll a legrosszabb teljesítményért kapott Arany Málnát: ő rendezte a "Király nevében"-t, amely szintén bukás volt, a kritikusok is kivégezték.

Pierce Brosnan lett a legrosszabb férfi mellékszereplő a "Mamma Mia"-ban, az "Indiana Jones és a kristálykoponya királysága" pedig a legrosszabb folytatás.

Az Arany Málna díjátadón egyik "nyertes" sem volt ott személyesen.