Indiana Jones 4 Harrison Ford nélkül?

2004.12.08. 13:42

Indiana Jones

Az már biztos, hogy Sean Connery nem játssza el az idősebb Jonest az Indiana Jones 4-ben, mert a skót színészlegenda visszavonult a filmezéstől - jelentette a UIP-Duna. Most azonban az is fölmerült, hogy esetleg Harrison Ford sem tűnik fel a kalandsorozat következő folytatásában, mert fiatalabb színészre bízzák a feladatot. Több forrásból is felröppent ez a pletyka, a 62 éves sztár azonban legutóbbi interjújában kategorikusan cáfolja, hogy más kapná a szerepet.

"Természetesen nem bánom, ha fiatalabb színészek is bepróbálkoznak, de az Indy 4 az enyém!" - jelentette ki Harrison Ford. A sztár arról is beszélt, hogy most már lassan tényleg összeáll az új rész forgatókönyve, amelyet évek óta csak átírnak és átírnak. "George Lucas, a film producere elégedett a legújabb változattal, a produkció tehát sínen van" - nyugtatta meg Ford a rajongókat.

A filmet gyártó Paramount stúdió egyelőre nem tudja kiszámítani, mikor kezdődhet a forgatás, ám az Indiana Jones 4 az ígéretek szerint mindenképpen el fog készülni, hiszen óriási érdeklődésre számíthat.