Árpád
-2 °C
9 °C

Indiana Jones 4 Harrison Ford nélkül?

2004.12.08. 13:42

Indiana Jones

Az már biztos, hogy Sean Connery nem játssza el az idősebb Jonest az Indiana Jones 4-ben, mert a skót színészlegenda visszavonult a filmezéstől - jelentette a UIP-Duna. Most azonban az is fölmerült, hogy esetleg Harrison Ford sem tűnik fel a kalandsorozat következő folytatásában, mert fiatalabb színészre bízzák a feladatot. Több forrásból is felröppent ez a pletyka, a 62 éves sztár azonban legutóbbi interjújában kategorikusan cáfolja, hogy más kapná a szerepet.

"Természetesen nem bánom, ha fiatalabb színészek is bepróbálkoznak, de az Indy 4 az enyém!" - jelentette ki Harrison Ford. A sztár arról is beszélt, hogy most már lassan tényleg összeáll az új rész forgatókönyve, amelyet évek óta csak átírnak és átírnak. "George Lucas, a film producere elégedett a legújabb változattal, a produkció tehát sínen van" - nyugtatta meg Ford a rajongókat.

A filmet gyártó Paramount stúdió egyelőre nem tudja kiszámítani, mikor kezdődhet a forgatás, ám az Indiana Jones 4 az ígéretek szerint mindenképpen el fog készülni, hiszen óriási érdeklődésre számíthat.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.