Beckurék rekordja

2005.01.04. 16:00

Mr. és Mrs. Beckur (Hoffman és Streisand)
Mr. és Mrs. Beckur (Hoffman és Streisand)

Már most minden idők egyik legsikeresebb vígjátéka a Vejedre ütök, amely a szintén nagysikerű Apádra ütök folytatása. A Ben Stiller, Robert de Niro, Dustin Hoffman és Barbra Streisand főszereplésével készült komédia két hete tartja magát az amerikai mozis toplista első helyén, és összbevétele ez alatt elérte a 170 millió dollárt.

A film ezzel már most lekörözte az első részt, amelynek amerikai bevétele ennyi idő alatt "csak" 166 millió dollár volt. Az amerikai mozis szakma ujjong, mert a filmnek köszönhetően az utolsó heti forgalom sokkal nagyobb volt, mint várták. A film természetesen tovább "ketyeg" a mozikban, és a stúdió több száz milliós összbevételre számít.

A Vejedre ütökben a hősök története ott folytatódik, ahol az első rész végén abbamaradt. Ben Stiller a közelgő esküvő előtt elhatározza, hogy bemutatja szüleit, Mr. és Mrs. Beckurt (Hoffman és Streisand) leendő apósának és anyósának (de Niro és Blythe Danner). Amikor persze a pajzán, liberális Beckurék találkoznak a két karót nyelt republikánussal, elszabadul a pokol...

A Vejedre ütök hazai bemutatója 2005. február 17-én lesz.