Forog az Elemi ösztön 2

2005.01.10. 18:14
Tizenkét év telt el azóta, hogy Sharon Stone eljátszotta a csillapítatlan szexuális éhségű, sorozatgyilkos írónőt, Catherine Trammellt.

David Morrissey
David Morrissey

Az Empire brit magazin szerint Stone hosszú ideje készül a második részre, de problémát okozott, hogy az első rész rendezője, Paul Verhoeven, és a forgatókönyvíró, a magyar származású Joe Eszterhas, nem akartak részt venni a folytatásban. David Cronenberg egy ideig eljátszott a gondolattal, hogy megrendezze a második részt, de végül a brit Michael Caton-Jones vállalta el a feladatot.

Nem lesz könnyű dolga: az eredeti film másik sztárja, Michael Douglas sem hajlandó újra eljátszani Trammell zsaruszeretőjének szerepét. A legújabb hírek szerint Stone partnere egy brit színész, a Hollywoodban eddig teljesen ismeretlen David Morrissey lesz. A történet Kalifornia helyett Londonban játszódik majd, a producer pedig továbbra is Andy Vajna, aki legutóbbi budapesti látogatásán, december elején megerősítette, hogy jelenleg is folynak az Elemi ösztön 2 forgatásának előkészületei.