Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Colin Firth: Felejtsétek el Mr. Darcyt!

2005.01.11. 15:09
A brit színész alig várja, hogy bemutassák a Büszkeség és balítélet című Jane Austen-regény legújabb változatát, amelyben Keira Knightley és Matthew MacFadyen játsszák a főszerepeket. Firth ugyanennek a regénynek az 1995-ös adaptációjában, egy tévésorozatban játszotta el Mr. Darcyt, és ennek köszönhetően vált Anglia ügyeletes szexszimbólumává. Mi több, Helen Fielding az ő alakítása nyomán álmodta meg Bridget Jones szerelmét, Mr. Darcyt, és ezek után már nem csoda, hogy a két Bridget Jones-filmben Firth formálta meg a figurát. Csakhogy a kitűnő színésznek már elege van az állandó darcyzásból - adta hírül a a UIP-Duna.

"Az évek során Mr. Darcy alakja teljesen hozzám nőtt, valóságos púp lett a hátamon" - panaszolja Colin. "Rengeteg más szerepben feltűntem, de Darcy folyton itt van velem, és hiába csinálok akármit, mindig ő kerül előtérbe. Ebből elegem van, felejtsék el őt, elvégre itt van Colin Firth, tessék őt felfedezni!"

Colin Firth legközelebb Emma Thompson oldalán látható a Nanny McPhee című filmben. Sokgyerekes családapát alakít, aki beleszeret gyermekei nevelőnőjébe, és nem is sejti, hogy a derék asszony mágikus képességekkel rendelkezik. A Nanny McPhee-t március 17-étől játsszák a magyar mozik, Büszkeség és balítélet leújabb változatát pedig 2005. októberében mutatják be nálunk.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!