Szabó István a Golden Globe-gálán

2005.01.18. 16:44
"Egynapos Los Angeles-i villámlátogatás erejéig Szabó István is rábízta életét a KLM-re. Szombaton érkezett, hétfő délben már repült is vissza Pestre" - jelentette Návai Anikó a gála helyszínéről.

Návai a piros szőnyegen
Návai a piros szőnyegen

A piros szőnyegen találkozott először az Oscar-díjas Mephisto rendezője és a több kategóriában jelölt Operaház fantomjának szerzője és producere, Lord Andrew Lloyd Webber, akiket az Aranyglóbusz jelölőtestületének egyetlen magyar tagja mutatott be egymásnak.

Szabó filmjének főszereplőjét, Annette Beninget Golden Globe-bal jutalmazták a Csodálatos Júliában nyújtott alakításáért. "Pirosra tapsoltuk a tenyerünket a Beverly Hilton vadonatújra varázsolt báltermében. Leonardo DiCaprio győzelmének pillanatában Javier Bardem csak azt hajtogatta, hogy akkor is ez az év legjobb bulija, Nicole Kidman együtt énekelt Jamie Foxx-szal, Mick Jagger pedig valamilyen oknál fogva nem tudta abbahagyni, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm"- mesélte Návai, aki a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségének tagjaként a rangos gála szervezője is volt.