Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Rozsomákból James Bond

2005.01.19. 09:59
A legutóbbi favorit a 007-es szerepére nem más, mint Hugh Jackman, az X-Men filmek népszerű Rozsomákja (Wolverine) - adta hírül az IMDb.

Hugh Jackman

Az ausztrál színészt tartják a brit fogadóirodák a legesélyesebbnek arra, hogy átvegye Pierce Brosnan megüresedett helyét a legendás történetben. Két cég, a Ladbrokes és a William Hill is 2:1 arányban hirdette meg Jackman esélyeit a titkosügynök szerepére, aki ezzel megelőzte a Közelebb! sztárját, Clive Owent és a harmadik helyezett Ewan McGregort. A Ladbrokes szóvivője kijelentette:

"Hugh Jackmanre szavaz a legtöbb fogadó, de elképzelhető, hogy végül nem jön be a papírforma. Colin Farrell, Colin Salmon, Dougray Scott, Eric Bana és Ewan McGregor is jól állnak. Minden attól függ, ki kerekedik felül: a filmstúdió vagy a Broccoli család, akik a filmes jogokat tartják a kezükben. Ha ők kerülnek ki győztesen a tárgyalásokból, az is lehet, hogy egy teljesen ismeretlen arc kapja meg a szerepet. Ha a stúdió nyer, valószínűleg világhírű színész játssza majd Bondot. Tavaly kaptunk egy fülest, miszerint a producerek egy tíz színészből álló listát próbálnak most leszűkíteni."

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.