Elektra nőt csókol

2005.01.25. 09:12
Bár a Hirtelen 30-ban bebizonyította, hogy romantikus vígjátékban is megállja a helyét, Jennifer Garner, a népszerű akciósorozat, az Alias sztárja akkor érzi magát elemében, ha késeket pörgethet, háztetőkön ugrálhat, és vad harci jelenetekben játszhat. A Daredevil - A fenegyerekben Elektrát, a vak szuperhős bőrruhás partnerét alakította - méghozzá olyan sikerrel, hogy most az Elektra című fantasy-akciófilmben már abszolút főszereplőként tér vissza - adta hírül az IC Press. De nem csak az akciójelenetekkel lepi meg nézőit.

"Életemben először vadul és hosszan megcsókoltam egy lányt" - meséli nevetve Garner. "Amikor szóba került, hogy lesz egy ilyen jelenetem, egyáltalán nem tiltakoztam. Illetve nem töprengtem rajta előre túl sokat. Amikor eljött ez a forgatási nap, lenyomtuk a csókot és kész."

Garner a csókot filmbeli ellenségétől, a modell-színésznő Natassia Malthe-től kapja.

"Nagyon kellemes volt - emlékszik vissza Garner. "Egy félórával korábban még a büfében dumáltunk, a húgáról meg mindenféle családi pletykákról, aztán jött a felvétel és már vadul csókoltuk egymást, amikor meg hallottam, hogy "ennyi", mind a kettőnkön erőt vett a röhögés. Azért ez volt az első csók életemben, ami után ellenőriztem, hogy nem mázolódott-e el a partnerem rúzsa.

Az Elektrát március 24-től láthatják a magyar nézők, a film magyarnyelvű előzetese pedig innen már letölthető.