Ben Stiller statiszta lesz

2005.01.25. 17:36

Ben Stiller
Ben Stiller

Meglepetés-szerepet vállalt Ben Stiller egy tervezett televíziós komédiasorozatban, melynek címe Extras (Statiszták) - adta hírül a UIP-Duna. A hatrészes sorozat szülőatyja és egyben főszereplője az Amerikában igen népszerű Ricky Gervais komikus, aki új produkciójában jól oda akar mondogatni Hollywoodnak. Gervais Stiller mellett Samuel L. Jacksont, Kate Winsletet és Jude Law-t is meg tudta nyerni a produkciónak, és további sztárok behálózására készül.

"Azért válogattam a sztárok élvonalából, mert igazán ütős nevekre volt szükségem, akik ugyanakkor képesek az öniróniára és saját ikon-státuszuk lerombolására is" - nyilatkozta Gervais. "Ben és Samuel teljesen zakkant figurákat fognak alakítani, lényegében önmagukat parodizálva, és a poénok olyan durvák lesznek, hogy mindenki lehidal majd tőlük."

Maga Gervais egy sikertelen színészt játszik, aki nagyon frusztrált, ezért folyton szidja Hollywoodot. Stillerre egyébként azért esett a választása, mert legújabb filmjével, a toplistát hetekig vezető Vejedre ütökkel az egyik legkeresettebb hollywoodi sztár lett, akinek neve garancia a sikerre.

A Vejedre ütök február 17-től megy a magyar mozikban.