Keanu démonokat gyilkol

2005.02.04. 12:45
Egy réges-régi vígjátékban, a Bill és Ted haláli túrájában Keanu Reeves már végigjárta a pokolba vezető utat: igaz, az akkor a lehető legkönnyedebb humorral volt kikövezve. Most a színész ismét az alvilágba látogat, de ezúttal sokkal komolyabb harcot vív az életben maradásért. A Constantine - A démonvadász főszereplőjét borzasztó víziók gyötrik: és előbb-utóbb rájön, hogy a szeme előtt megjelenő ördögök valóságosak. Csak más nem látja őket.

"Imádok cinikus, kiábrándult férfiakat játszani" - nyilatkozta Reeves. "És nagyon úgy tűnt, a partnereim is mind élvezték a filmezést, mert már az elején azt kérdeztük egymástól: vajon mit csinálna Constantine később? Pedig egyelőre szó sincs az esetleges folytatásról."

A színész - aki a héten kapott csillagot Hollywoodban a Walk of Flame-en - egyébként nem tervezgeti a jövőt. Elmúlt negyven, és azt mondja, jól bírja a korosodást.

"Egyedül a térdem érzi magát negyvenesnek" - jelentette ki. "Amikor reggelenként lehajolok valamiért, iszonyúan recseg. Egyébként nem érdekel, mennyi vagyok, legfeljebb annyit vettem észre az egészből, hogy az idővel javul a humorom és könnyebben napirendre térek a rossz hírek fölött."

A Constantine - A démonvadász hazai bemutatója április 7-én lesz.