Együtt bulizott Travolta, az OutKast és Anna Nicole Smith

2005.02.21. 13:20

Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith
a vörös szőnyegen

Vegyes közönség ünnepelt a híres Los Angeles-i moziban, a Grauman's Chinese Theatre-ben: a Csak lazán premierjén egymás után végigsétált a vörös szőnyegen egy családi vígjáték és egy gengszter-rapper film teljes közönsége - adta hírül az IC Press. John Travolta, aki ismét a Szóljatok a köpcösnek-ben megismert gengszter-producert kelti életre, a feleségén, Kelly Prestonon kívül ötéves kislányát, Ella Bleaut-t is magával hozta. Bár a Csak lazán korhatáros, úgy érezte: nincs a vígjátékban semmi ártalmas, viszont van néhány jelenete benne, amire nagyon büszke, és mindenképpen szeretné megmutatni Ellának.

Pedig már a fotósok hada előtt egyedül végigvonuló Anna Nicole Smith vörös ruhájának és dekoltázsának is bőven kijárt volna a szigorúbb korhatár-besorolás, a nyomában pedig, a várakozó rajongók üdvrivalgásától kísérve a két OutKast, Andre 3000 és Usher érkezett - ők mindketten gengszter-rappereket játszanak a filmben. Azután jöttek a rockerek: a filmben Steven Tyler is játszik, és egy Aerosmith-koncertrészlet is látható.

A premieren természetesen a vígjáték minden szereplője ott volt: a Szóljatok a köpcösnek-ben is játszó Danny DeVito és James Gandolfini valamint a csak a folytatásban felbukkanó Vince Vaughn, Harvey Keitel és Uma Thurman is.

A Csak lazán hazai bemutatója március 17-én lesz.