Liptai Claudia élvezte a bunyót Sandra Bullockkal

2005.04.08. 14:27

A Beépített szépség 2. - Csábítunk és védünk magyar változatában Liptai Claudia szinkronizálta Sandra Bullock partnerét, a kemény öklű, goromba rendőrnőt, akit Regina King játszik- jelentette az IC Press.

"Nagyon szeretem Sandra Bullock-ot" - mondta Liptai Claudia. "Vicces asszony, nagy gázsival. A Beépített szépség első része nagyon jó volt, és a második is az, de persze a szinkronizálás elrontja a moziélményt: én a munka miatt apró részekre bontva láttam a filmet. Persze, azért így is jól mulattam; volt egy pár jelenet, amit azért kellett sokszor újravenni, mert szinkronizálás közben mindig beleröhögtem a felvételbe."

Claudia nem bánja, hogy csupán a kettes számú főszereplőnek adhatta hangját a Beépített szépség 2.-ben. "Igaz, a poénok főleg Sandra Bullock-nál vannak, de én azért nagyon örültem a szerepemnek. Egy dologban sokkal jobb nekem: amikor a homokos bárban játszódó részben énekelni kell, én vagyok Tina Turner, nem ő. Az éneklésen kívül a két nő közti bunyókat is élveztem, pedig az életben nem ilyen vagyok -- én inkább elszaladok, mint hogy pofozkodnom kelljen."

A Beépített szépség 2.-t április 21-től vetítik a mozik.