Újra feltör az Elemi ösztön

2005.04.19. 15:51
Charlotte Rampling és David Thewlis is játszik majd az 1992-es Elemi ösztön folytatásában, aminek címe Basic Instinct 2: Risk Addiction lesz - jelentette a Hollywood Reporter.

Sharon Stone az első részben
Sharon Stone az első részben

A forgatókönyvet Leora Barish és Henry Bean írja. A Londonban játszódó folytatásban Sharon Stone, vagyis Catherine Tramell, a csábító írónő továbbra sem törekszik a törvények betartására. Ám a démonian vonzó Trammell a második részben megismerkedik egy kriminológussal, akit a gyakorlatilag ismeretlen angol színész, David Morrissey alakít, és akiben végre méltó ellenfelére talál.

A legújabb hírek szerint Charlotte Rampling kultszínésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Swimming Pool, a Kémjátszma, és az 1974-es Az éjszakai portás, most a kriminológus egyik barátját játssza, egy pszichiátert, míg David Thewlis rendőrtisztként jelenik meg a filmben. Thewlis ismertebb filmjei között van a Harry Potter és az azkabani fogoly, a Gengszterek gengsztere, a Mezítelenül és az Idővonal. Thewlis Riddley Scott új filmjében, a Mennyei királyságban is látható lesz majd.

Az Elemi ösztön második részét ezen a héten kezdik el forgatni a londoni Pinewood Studioban. Az még továbbra is rejtély, hogy Michael Douglas, az 1992-es alkotás főszereplője feltűnik-e a filmben.