Új forgalmazó a magyar filmes piacon

2005.04.27. 17:57
A Cinema City International (CCI), Közép-Európa és Izrael piacvezető mozihálózat-tulajdonosának lányvállalata, a magyarországi filmforgalmazói piac új tagjaként kezdte meg április elsejével működését Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. néven. Az első, hazánkban általuk piacra kerülő filmet, a Mr. és Mrs. Smith-t nemzetközileg a Revolutionary Releasing forgalmazza. A Fórum Hungary és a Revolutionary Releasing hosszú távra szóló megállapodást kötött.

A Mr. és Mrs. Smith Angelina Jolie és Brad Pitt főszereplésével készült és nagy nemzetközi várakozás előzi meg. A Mr. és Mrs. Smith lesz az első olyan film a Fórum Hungary kínálatában, melynek nemzetközi jogaival a Revolutionary Releasing rendelkezik. A Revolutionary Releasing korábban Magyarországon játszott filmjei között olyan sikerek szerepelnek, mint a Hannibál, a Bazi nagy görög lagzi, a Mi kell a nőnek? és a Nagy Sándor, a hódító.

A jövőben várható filmek között található például a Lord of War Nicholas Cage főszereplésével, a Matador Pierce Brosnannel, a The Libertine Johnny Deppel a főszerepben, és a Keeping Mum, Rowan Atkinsonnal.