Cruise új szerelme játszik az M:I 3-ban?

2005.05.25. 14:52
Az a hír járja Hollywoodban, hogy Tom Cruise új szerelme, Katie Holmes játssza majd a Mission: Impossible 3 női főszerepét. A 26 éves színésznő azután került az érdeklődés középpontjába, hogy a szerepre előzőleg kiszemelt Scarlett Johansson más feladatai miatt visszalépett, Katie-ről pedig kiderült, hogy kapcsolata komoly Tom Cruise-zal. Korábban felmerült még az új hollywoodi üdvöskék egyike, Lindsay Lohan neve is (Bajos csajok), de ma már mindenki biztosra veszi, hogy Katie már kiütötte őt a nyeregből - jelentette a UIP-Duna.

Cruise és Dakota Fanning a Világok harcában
Cruise és Dakota Fanning
a Világok harcában

Az M:I 3 egyébként alighanem elnyeri a legmacerásabban készülő szuperprodukció címet. Cruise, aki egyben a producer is, 14 országban akarja leforgatni a filmet, ami elképesztően magasra srófolta a költségvetést: elméletileg már eléri a negyedmilliárd dollárt. A stúdióvezetők természetesen ennek nem örülnek túlságosan, hiszen ekkora összegnél nem biztos, hogy a produkció jelentős hasznot hoz. Emellett már többször átírták a forgatókönyvet és több kiszemelt rendezőt is lecseréltek Cruise követelésére, így nem csoda, hogy a filmnek egyelőre csak a rövid beharangozó előzetese készült el.

Míg az M:I 3-ra még várni kell, Cruise-t hamarosan viszontláthatjuk a Világok harca című nagyszabású szuperprodukcióban, melyet Steven Spielberg rendezett. A Világok harca magyarországi bemutatója június 29-én lesz.