Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Meggyötörték Charlize Theront

2005.07.20. 13:43
Kapcsolódó cikkek (1)
Brutális edzésprogramot kellett végigcsinálnia Charlize Theronnak, hogy hitelesen alakíthassa az Aeon Flux című sci-fi akciófilm hősnőjét, egy szuperügynököt - jelentette a UIP-Duna.

Aeon Flux-poszter
Aeon Flux-poszter

"Évekig professzionális szinten balettoztam, most is aktívan sportolok, de ilyet nem pipáltam" - meséli a szőke színésznő. "Gyakorlatilag harcművészettel kombinált szertornát kellett megtanulnom három hónap alatt, és erre 28 évesen már alig képes az ember. Csak az tudja kapásból megcsinálni, aki már háromévesen elkezdi kifacsarni a tagjait. A forgatás közepén úgy éreztem, hogy erőm végére értem, de persze végigcsináltam. Nyilván az volt a probléma, hogy egy animációs figura hús-vér változatát alakítottam, és a rendező azt szerette volna, ha én is úgy tudok repülni, mint az eredeti Aeon..."

Az Aeon Flux az MTV-n futott kultikus animációs sorozat élőszínészes változata. A távoli jövőben játszódik, ahol egy katasztrofális járvány után a tudósok diktatúrát vezetnek be, ám az ellenállók mozgalma felveszi velük a harcot.

A film hazai bemutatója 2006. márciusában lesz.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.