Októberben jön a DVD ünnepe

2005.09.14. 15:25
Idén először rendezik meg a magyarországi DVD-forgalmazók a DVD fesztivált - így próbálják felhívni a figyelmet a legális DVD-kre. A kezdeményezést három nagy hazai forgalmazó: InterCom, Universal Pictures és a Warner Home Video hívta életre. A kéthetes akció ideje alatt, október 7-től 23-ig, a DVD rajongók folyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket az üzletekben - tájékoztatták az Indexet a szervezők.

Olcsóbban lehet majd kapni például a Jóbarátok-sorozatot (1-7 évadok), Béres Alexandra fitneszprogramjait, Szemtől szembent, a Volt egyszer egy Amerika szinkronizált dupla DVD-jét, a Harcosok Klubját, az Alien sorozatot, a Függetlenség napját, a Napfény Ízét, a Némó nyomábant, a Cápa 30 éves különkiadását, a Gladiátor 3 lemezes különkiadását, a Casino 2 lemezes különkiadását, az Apádra és Vejedre ütök dupla DVD csomagot, a Jurassic Park teljes gyűjteményt és a Kör gyűjteményt.

A Fesztivált minden évben hasonló akciókkal rendezik majd meg, a filmkínálat pedig folyamatosan bővülni fog. Az akcióban szereplő termékek megtalálhatók lesznek a nagyobb áruházláncokban.