Liptai Claudia Robotokkal ebédelt

2005.09.16. 16:32
A Robotok egész estés rajzfilm dvd-megjelenése alkalmából a forgalmazó InterCom egy budapesti gyorsétteremben vendégelte meg a fóti gyermekfalu tizenöt lakóját. Az ebéden részt vettek még a magyar változat szinkronhangjai: Liptai Claudia, Bebe a Back II Blackből és Judy, a Groovehouse énekesnője.

Claudia és a gyerekek
Klikk a képre!

A sztárok hamar elvegyültek a gyerekek között és a vakuk kattogása sem zavarta őket abban, hogy a sajtburgerek fölött elbeszélgessenek velük a Robotokról. Judy megtanította a mellette ülő kislányt, hogyan viselkedjen a rámenős fotósokkal, aztán kölcsönadta neki a napszemüvegét. Bebe az egyik újságíró kérésére felidézte a februári szinkronmunkák felejthetetlen pillanatait, Claudia pedig megmutatta a kulcstartóját a tizenegy éves Csabának. Csaba később az Indexnek elárulta, hogy a színésznő az életben is "jófej" és hogy még soha nem találkozott személyesen egy sztárral sem, de reméli, hogy még viszontlátja Claudiát.

Egy harmadik asztalnál a robotszereplők mintájára befestették a gyerekek arcát. A tízéves Cindy jelentkezett elsőnek, de később megbánta, hogy naranccsárga lett az arca. "Nem tetszik" - mondta az Indexnek, nem erre gondolt. A rajzfilm azért tetszett neki.