Hazárd megye lordjai a hurrikán ellen

2005.09.23. 17:23

Bár a színészek ritkán szólhatnak bele, hogy melyik helyszínen forgassák új filmjüket, a Hazárd megye lordjai (Dukes of Hazzard) színészei most mégis összefogtak, hogy rákényszerítsék akaratukat a producerekre - jelentette az IC Press.

Hazárd megye lordjai

Az Amerikában meglepetéssikert arató vígjátékot ugyanis, a helybéliek nagy büszkeségére, Louisanában forgatták, az elsöprő eredményekre való tekintettel pedig a film készítői már be is jelentették, hogy elkészítik a folytatást, melyben a három vagány rokon (Jessica Simpson, Sean William Scott és Johnny Knoxville) Londonban próbál szerencsét. Csakhogy nem sokkal a film premierje után a Katrina hurrikán végigsöpört az első rész helyszínein, és jó részüket meg is semmisítette.

"Szerintem kutya kötelességünk újra Louisanában forgatni" - jelentette ki Knoxville. "A többiek is így gondolják. Meg kell mutatnunk nekik és a világnak, hogy az élet megy tovább, és Louisana nincs leírva. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb szükségük van ott lenn a pénzünkre, mint valaha. A londoni forgatókönyv nem akadály: biztosan át lehet írni, hogy Bayoura is passzoljon."

A Hazárd megye lordjai hazai bemutatója október 13-án lesz.