Mia Farrow Csehországban forgat

MTI
2005.11.02. 14:13
Mia Farrow

Bár a 60 éves Farrow John Moore rendező Ómen című készülő filmjében nem főszereplő, a mintegy háromhetes csehországi forgatásnak azonban egyértelműen ő a legnagyobb sztárja. "Farrow asszony rendkívül rokonszenves teremtmény. Kitűnő színésznő, és egyáltalán nem viselkedik úgy, mint valami elkényeztetett hollywoodi csillag. Bár a készülő filmnek nem ő a főszereplője, mégis mindenütt az ő személye iránt nyilvánul meg a legnagyobb érdeklődés, körülötte forog a világ" - mondta újságíróknak Ivan Filus, az Etic Film szóvivője.

A most készülő film - amelynek főszereplője Julia Styles és Liev Schreiber - az Ómen című, 1976-ban készült, és világsikert aratott horrorfilm új változata. Akkor a főszerepeket olyan hírességek játszották mint Gregory Peck és Lee Remick. "Az új film alapvetően megtartotta az eredeti alkotás borzalmas, idegtépő és hátborzongató történetét. Ez is egy gyerekről szól, akit a szülészeten elcserélnek, és akiről később kiderül, hogy maga az ördög" - jelentette ki Kym Langlie, az új Ómen stábjának szóvivője.

A film nemzetközi premierje 2006. VI. 6-án lesz Prágában és a világ néhány más városában. "Ez éppen a filmünkhöz illő mágikus dátum. A premier napja mindenképpen ez lesz" - szögezte le Filus.