Judit
-2 °C
8 °C

Mia Farrow Csehországban forgat

MTI
2005.11.02. 14:13
Kapcsolódó cikkek (1)
Mia Farrow

Bár a 60 éves Farrow John Moore rendező Ómen című készülő filmjében nem főszereplő, a mintegy háromhetes csehországi forgatásnak azonban egyértelműen ő a legnagyobb sztárja. "Farrow asszony rendkívül rokonszenves teremtmény. Kitűnő színésznő, és egyáltalán nem viselkedik úgy, mint valami elkényeztetett hollywoodi csillag. Bár a készülő filmnek nem ő a főszereplője, mégis mindenütt az ő személye iránt nyilvánul meg a legnagyobb érdeklődés, körülötte forog a világ" - mondta újságíróknak Ivan Filus, az Etic Film szóvivője.

A most készülő film - amelynek főszereplője Julia Styles és Liev Schreiber - az Ómen című, 1976-ban készült, és világsikert aratott horrorfilm új változata. Akkor a főszerepeket olyan hírességek játszották mint Gregory Peck és Lee Remick. "Az új film alapvetően megtartotta az eredeti alkotás borzalmas, idegtépő és hátborzongató történetét. Ez is egy gyerekről szól, akit a szülészeten elcserélnek, és akiről később kiderül, hogy maga az ördög" - jelentette ki Kym Langlie, az új Ómen stábjának szóvivője.

A film nemzetközi premierje 2006. VI. 6-án lesz Prágában és a világ néhány más városában. "Ez éppen a filmünkhöz illő mágikus dátum. A premier napja mindenképpen ez lesz" - szögezte le Filus.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.