Aniston Clive Owen oldalán bizonyít

2005.11.04. 21:18
Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

Jennifer Aniston, aki a Jóbarátok Racheleként futott be tíz évvel ezelőtt, most a Kisiklottak (Derailed) című thrillerben próbálja bebizonyítani, hogy komolyabb filmekben is megállja a helyét - jelentette a Fórum Hungary. A Jóbarátok vége óta a Kisiklottak a második filmje; itt Clive Owen (Közelebb) a partnere. Aniston örül, hogy ezzel a filmmel végre kitörhet abból a skatulyából, amibe még Rachel szerepe révén került. "Évekig azt a szerepet játszottam, amit elvártak tőlem az emberek: egy lányt, aki nem tud pasit fogni magának. Most eljött az az idő, amikor több lehetőség van előttem, és nyitni tudok más témák felé is" - nyilatkozta új filmje kapcsán a színésznő.

Michael Speier, a Variety magazin szerkesztője nagy jövőt jósol Anistonnak. "Ő az egyetlen a Jóbarátok szereplői közül, aki élvonalbeli sztárrá válhat. A Minden6ó óta a legnagyobb kasszasikerek szereplőjeként ismerik őt a nézők, aki különböző szerepekben megállja a helyét" - mondta Speier.

Aniston egyébként rendkívül élvezte a Kisiklottak forgatását, Owent pedig, akit addig egyáltalán nem ismert, meglepően "normálisnak és közvetlennek" ismerte meg. Ami a bulvárlapokat illeti, amióta Brad Pittel szétváltak útjaik, úgy érzi, egyre inkább megkeseríti az életét a sajtó. "Fogalmam sincs, mit esznek rajtam az emberek. Kezd szörnyen unalmassá válni. Soha ezelőtt nem zaklattak ennyire erőszakosan" - panaszkodott.

A Kisiklottak januártól megy a hazai mozikban.