Itt a 24 harmadik évada dvd-n

2005.11.07. 17:37
Jack Bauer (Kiefer Sutherland) a 24-ben
Jack Bauer (Kiefer Sutherland) a 24-ben

A harmadik évaddal folytatódik Magyarországon a világszerte nagy sikerrel vetített 24 című valós idejű akciósorozat - jelentette az IC Press. A történet szerint három év telt el Jack Bauer (Kiefer Sutherland) előző egész napos életveszélyes kalandja óta. A cél érdekében még mindig hajlandó mindent feláldozni és minden szabályt áthágni: most még a kemény drogra is rászokott, hogy bekerülhessen az egyik legveszélyesebb drogbáró, Ramon Salazar legbelső köreibe, és hosszú hónapok kemény munkájával rács mögé juttassa a kartell legfontosabb vezetőit. Jack mindent elkövet, hogy sikerüljön leszoknia a kábítószerről, és eltitkolja függőségét felettesei előtt.

A Terrorista Elhárítók központja ezúttal egy halálos vírussal fertőzött betegről kap értesítést. Kétség sem fér hozzá, hogy ismét terrorista csapás célpontja lett az Egyesült Államok, és ha nem sikerül időben megtalálni a vírus forrását és ellenszerét, illetve ha a fertőzésnek kitett személyeket nem tudják időben elkülöníteni, a számítások szerint néhány napon belül Amerika lakosságának zöme áldozatul eshet a halálos kórnak! Megkezdődik Jack újabb vesszőfutása, miközben az idő vészesen fogy... A széria legtöbb, korábbról már jól ismert szereplője visszatér a harmadik leghosszabb napon. A fordulatos, csavaros történet várhatóan tovább emeli majd az adrenalin szintünket a meglepő, illetve megdöbbentő eseményekkel.

Nálunk november 8-án jelenik meg 7 lemezes dvd kiadásban a 24 harmadik évada extrákkal bővített változata, amelyek közt láthatóak lesznek az epizódokból kimaradt jelenetek, forgatási kisfilmek és a biológia fegyverek, vírusok hátterét bemutató dokumentumfilm. A rajongóknak pedig további jó hír, hogy - hivatalos információk szerint - 2007-ig biztosan folytatni fogják a sorozatot. Az Egyesült Államokban 2006. januárban tűzik műsora a 24 ötödik évadát, amelyben Sean Astin, a Gyűrűk ura trilógia egyik hobbitja is játszani fog majd.